intojob hjælper mennesker med at udleve deres livsformål gennem deres karriere

Vi tror på, at vi alle er her for ”noget”. At vi har et unikt livsformål. Noget, vi skal udleve og bidrage med for at berige andre mennesker og os selv.

Dén kongstanke er udgangspunktet for alt, hvad vi laver.

At arbejde ud fra sit livsformål beriger både individet, arbejdsgivere, familien og samfundet. Og selve arbejdslivet bliver meningsfyldt, og kommer til at handle om mere end at tjene penge til livets opretholdelse.

Vores formål – det, der får os til at stå op om morgenen – er at bidrage til, at så mange som muligt forløser deres karrierepotentiale, og oplever en sund, bæredygtig og meningsfuld karriere.

”Gennem intojob’s ’Indefra og ud’-konceptmodel hjælper vi vores kunder med indsigter og konkrete redskaber, der gør, at de bliver i stand til at skaffe sig deres drømmejob” Læs mere her: ’HVORFOR?’

intojob samarbejder med dygtige karriererådgivere med mange års erfaring inden for outplacement, job- og karriererådgivning på alle niveauer.
Vi har samtidig et omfattende netværk i dansk erhvervsliv.

Vores værdier

 • HØJ ENERGI!
  Vi kan kun hjælpe andre, når vi selv har et stort drive. Og det har vi, for vi ELSKER det, vi laver. Vores mål er, at når vi forlader en kunde (måske dig?), er du energifyldt, handlekraftig og 100% klar på, hvad du skal gøre for at komme i mål.
 • VI UDFORDRER
  Når du vælger at arbejde med intojob, er det, fordi du vil udfordres og udvikles. Vi siger tingene ligeud. Kærligt og ærligt.
 • FORLØB, DER GIVER VÆRDI
  I intojob gør vi aldrig, ”det vi plejer”. Vi tilpasser ethvert forløb, så det giver absolut mest værdi.
 • ENKELHED
  At finde sin rette hylde kan virke uoverskueligt. Vi hjælper med at finde hoved og hale i processen, så det bliver enkelt at komme i mål.
 • GODT HUMØR
  Humor er ALTID forløsende, når nyt stof skal læres og udleves. Derfor har vi fokus på humor i alle sammenhænge. Selv det svære kan godt være sjovt.
 • HANDLING SKABER FORVANDLING
  Vi ved, hvad der skal til for, at mennesker finder modet frem, så de når deres mål.

Anne Marie Valentin

Indehaver og spydspids for intojob, som hun etablerede i 2010
Anne Marie har arbejdet som HR manager hos Deloitte, karriererådgiver hos Business Danmark, regionschef i de Selvstændiges A-kasse DANA, markedschef hos outplacement-virksomheden AS3, rekrutteringskonsulent hos Adecco og som jobkonsulent i en kommune.

Derudover er hun uddannet NLP master, coach, passionscoach, Flow Specialist og har fulgt et uddannelsesforløb i Feminint Lederskab.

Hun holder sig konstant opdateret med high performance-kurser og den nyeste litteratur inden for ledelses- og karriereudvikling, og udfordrer løbende sig selv via dygtige coaches.

 

Comments are closed.

Facebook
Facebook
LinkedIn

Træt af jobbet?

•Ved du ikke hvad du vil?
•Vil du finde dit kald så du får en meningsfuld karriere?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min gratis E-guide "Scor Drømmejobbet” med de vigtigste tips til hvordan du opgraderer dit CV
Efterfølgende får du 1 gang om ugen nyheder med masser af inspiration til din karriere

MENU
Få tips og tricks til din karriere. Tryk her