Karriereworkshops

Skriv dig op og få min gratis E-guide "Scor drømmejobbet"

.


Jobsøgnings-workshop for dig der er klar til at komme videre, men ikke ved hvordan.

Workshoppen foregår næste gang onsdag den 13. november 2019 i København fra kl. 9.30 – 16.15.

Jeg er en garvet rotte indenfor karriere-rådgivning og det er min mission at hjælpe mennesker som dig på rette job-vej.

Derfor holder jeg ca. en gang pr. måned en workshop for de mest ambitiøse deltagere der VIL i spil til et mere rigt arbejdsliv eller et nyt jodet næste job!

Jeg ved alt om, at det er en meget ensom proces at søge job og derfor udbyder jeg workshops, så du kan blive klar til dit næste job og få den hjælp der skal til.

HVAD koster det at gå ledig eller ikke være i det rette job?

De fleste vil ikke betale og investere i sig selv før det gør alt FOR ondt!
Spørgsmålet er, om du vil være som de fleste?

MEN: tilbuddet er ikke for alle!

Det er nemlig kun til dig, der er klar til at tage dig selv alvorligt som får muligheden for at lære præcis DET vigtigste, som du skal vide når du søger job.
Du får dagen til en spotpris á kun kr. 240 kr. pr time!
Og jeg koster normalt kr. 2.500,- + moms for bare én time!

Nu åbner jeg op for et begrænset antal workshops for de mest ambitiøse  jobsøgende – er du en af dem?

Du får også mit onlineforløb: Sådan får du dit Drømmejob som normalt koster kr. 3.625,- med i pakken!
Normalprisen for en workshop-dag er kr. 2.500,- plus onlineforløbet.

Du sparer altså helt præcist kr. 4.325,-

Hvis du køber din plads senest en uge før afholdelse eller så længe der er ledige pladser, så skal du skal KUN betale kr. 1.800,- for BÅDE workshoppen og onlineforløbet, som du kan læse meget mere om HER

Det ER da billigt ikk?

Køb din plads til workshoppen HER

Er du klar til at blive guidet eksklusivt og professionelt?

PÅ workshoppen lærer du principperne bag jobsøgning; altså jobsøgningens love, og du får påbegyndt det lækreste og skarpeste materiale til din jobsøgning; altså et FEDT CV og en ansøgning der sparker r..!

Du får også adgang til onlineforløbet ligeså snart du har booket din plads.

Du kan købe din plads lige HER

Du får præcis de redskaber til din jobsøgning som du skal bruge.
Og du kan bruge dem både NU og fremover.

Når du forstår principperne bag jobsøgning, så blir det let at komme i spil til de jobs du søger fremover!

Jeg lover dig, at du på workshoppen kommer rigtigt godt igang med dit CV og din ansøgning og at du er topmotiveret og inspireret når du går hjem.

Det indeholder workshoppen:

Du får en entusiastisk præsentation og gennemgang af ALT hvad du skal vide og gøre i den effektive og resultatskabende jobsøgningsproces.

Formen veksler mellem oplæg og sparring og du arbejder aktivt med dit eget materiale på workshoppen.
Et højt tempo sikrer, at du med garanti får den fornyede energi og inspiration, der skal til så du bliver klar til dit næste job.
Og så får du en CV skabelon du kan bruge igen og igen…

Når du går hjem, så lover jeg dig at du er energifyldt og har en hands-on og realistisk opfattelse af, hvad jobsøgning drejer sig om!

Det praktiske:
Workshoppen starter kl. 09.30 og slutter kl. 16.15.
Prisen er kun kr. 1.800,- inkl. moms for hele dagen og du får også onlineforløbet “Sådan får du dit drømmejob”
Du sparer altså mere end kr. 4.000,-

Workshoppen kræver ingen forberedelse; kun at du mentalt trækker i arbejdstøjet.
Det er en WORKshop;)
HUSK at medbring din egen Mac/computer, så du kan arbejde med dit jobsøgningsmateriale.

Prisen for både workshoppen og onlineforløbet “Sådan får du dit drømmejob” er kun kr. 1.800,- inkl. moms mod normalt kr. 2.500,- hvis du altså køber din plads senest en uge før afholdelse.
Du får selvfølgelig også en let frokost, kaffe, te og kage.

Der er et begrænset antal pladser på workshoppen for at sikre tid til fordybelse og dialog.

Tilmelding:
Skynd dig at booke din plads HER

Hvor foregår det:
Centralt i København – du får besked via mail 1 uge inden afholdelsen af workshoppen.

Planlagte datoer for karriereworkshops i 2019:

Onsdag den 13. november 2019 (årets sidste)

Se HER hvad andre siger om samarbejdet med Anne Marie

Her kan du se hvad Frederik siger om workshoppen:

Vil du anbefale workshoppen til andre og hvorfor?

Ja, det vil jeg helt klart. Deltagerne på workshoppen har vidt forskellige jobsituationer – nogle er ledige, nogle er i arbejde, og andre er sygemeldte – så det er tydeligt, at vi har hvert vores motiv for at møde op, og alle har fået noget ud af dagen. Inspiration til måske at gå nye veje, indspark til jobsøgningen, generelle tips og konkrete forbedringspunkter i ansøgningsmaterialet.

Workshoppen var godt tilrettelagt med en god balance mellem oplæg, egne opgaver med ansøgning og CV og fælles drøftelser.

Anne Maries energi og entusiasme smitter, og det var forfriskende at mærke, at både Anne Marie og gruppen af deltagere er interesseret i, at hver enkelt deltager finder sin næste, rette hylde. Vi havde en virkeligt god samtale hele dagen, som var præget af optimisme, tillid og åbenhed. Det er alt i alt en meget bedre karriererådgivning, end hvad man kan få andre steder.

Se hvad Louise har sagt om workshoppen:

“Anne Marie er et festfyrværkeri af en formidler. Hun deler gavmildt ud af sit høje energiniveau og sin store entusiasme omkring jobsøgning. At være på workshop med Anne Marie bliver alt andet end kedeligt og hun brænder virkelig for, at hjælpe én videre med det job, som man drømmer om.

Med sin no-bulshit attitude er hun også dygtig til at bestyrke ens selvtillid, i forhold til at turde skifte branche eller sige op, hvis man ikke er tilfreds med det job man har. Hun fortæller, indlevende om egne eksempler på karriereskift og modige beslutninger om, at kaste sig ud i noget nyt. Når deltagerne på workshoppen deler ud af deres historier lytter Anne Marie empatisk og kobler relevant viden på det emne, der bringes på banen.

Hun både freestyler og styrer dagen med hård hånd, hvilket sikrer at deltagerne kommer derfra med en kæmpestor viden om, hvordan de kan blive mere effektive og eftertragtede, når de søger job.
Hvis du har brug for ny energi og ny viden om, hvordan du få et lækkert CV og en skarp ansøgning, så er Anne Maries workshop virkelig værd at investere i”

Læs også om hvad Birgitte og Birgitte fik ud af deres investering:

Birgitte Eltzholtz, Office and Event Manager at IMPACT A/S: “Jeg kontaktede Anne Marie på et tidspunkt, hvor jeg i forbindelse med en ændring i min jobsituation ønskede professionel sparring …både mht en opdatering af mit efterhånden outdatede CV, men også som en øjenåbner til nye muligheder samt hjælp til fintuning af min ’hvad gør jeg nu?’ situation. Anne Marie fyldte mig med positivitet og håb gennem sin super empatiske og inspirerende måde at guide på og var med HELE vejen! Kan på det varmeste anbefale Anne Marie og ALT det hun bare gør på hendes helt unikke måde :-)”

Birgitte Langsted“Jeg kontaktede Anne Marie på et tidspunkt, hvor jeg ønskede professionel sparring til at bryde igennem muren til nye karrieremuligheder og hjælp til at optimere mit CV og mine henvendelser. Først læste jeg på hjemmesiden intojob.dk og kunne også her hente flere nyttige tips fra blog-indlæggene i forhold til at indkredse, hvad det var, jeg ville og var god til. Jeg syntes selv, at jeg var langt med både tanker, overvejelser og et godt materiale. Men efter en samtale med Anne Marie, og efter hendes virkelig kompetente og øjenåbnende feed back, blev det klart for mig, at der stadig var knapper at skrue på, både i tanken og på papiret. Jeg kan uden den mindste tøven sige, at snakken med Anne Marie var frugtbar, for blot 14 dage senere stod jeg med tre spændende nye karrieremuligheder at vælge imellem! Helt fantastisk.
Jeg kan anbefale Anne Marie på det stærkeste. Hun er lynhurtig til at give konstruktiv kritik (og den kommer direkte, uden omsvøb, men stadig med respekt og varme), hun har masser af ideer til, hvad man justere på, og det er mærkbart, at hun trækker på årelang erfaring fra virksomheder og HR-området. Det hele fungerer bedst, hvis man er afklaret omkring, hvad man præcist ønsker hjælp til. Men så er der også garanti for hurtig og stor gevinst (mirakler, nærmest) – det er i hvert fald min erfaring! Jeg vil opfordre alle, der bare har den mindste smule tvivl om karriereveje og -strategier til at hive fat i Anne Marie og få gjort noget ved sagen”.