Referencer og tidligere kunder

Skriv dig op og få min gratis E-guide "Scor drømmejobbet"

.


Dansk Industri – Phizer – TV2 – Aller Media A/S – DANA – akasse – Sorø Erhversforening – NNE Pharmaplan – Easyfood A/S – Krifa – Ajos A/S – Halsnæs Kommune – Confidence Search – Best Talent – Vasac Odsherred – El-installatør Åge Langkjær – Taxa 4 x 35 – Odin Maskinfabrik A/S – Spinoff – Springbræt – Næstved Sygehus – Slagelse Sygehus – Lolland Kommune – SOSU Nykøbing – SOSU Holbæk – SOSU Greve – AOF, Slagelse – Radikale Venstre – Erhvervs- og Videnscenter Vestsjælland – Trelleborg Friskole, Slagelse – Region Sjælland, Psykiatrien Vordingborg – Brøchner Hotels – Pharmavie A/S – Vestsjællands almene boligselskab – Hedeselskabet – Slagelse Kommune – Kropsinsittuttet – Fødevarestyrelsen

1:1 KarriereRådgivning
Nu handler jeg når jeg ved det er tid
Hos intojob har jeg fået en ærlig og professionel sparring som altid gav mig noget at arbejde videre med. Tingene er ikke altid sort/hvid og derfor kan en ærlig og til tider måske ’provokerende’ (på den gode måde) sparring være det der sætter skub i den rigtige proces.

Mine overvejelser: Tør jeg stille krav? Tør jeg ’gå imod strømmen’? Tør jeg tro på mig selv? Man har altid en konsekvensberegning klar og den kan være god at vende med en dygtig sparringspartner som Anne Marie, der godt tør sætte tingene lidt på spidsen og udfordre.

Anne Marie stiller også gerne krav til mig som leder og person. Har jeg nu de rigtige kompetencer på plads, således at jeg er parat til at klare opgaven?

Der er altid to sider af sagen og Anne Marie formår at være en nærværende partner for mig som medarbejder og leder, samtidig med at hun har den virksomhed for øje som hun samtidig gør forretning med. Jeg ser det som utrolig vigtigt at der er en ærlig og fortrolig sparring, men samtidig at min virksomhed for valuta for pengene så jeg udvikler mig i deres favør. Her gør Anne Marie jobbet super godt både for medarbejder og virksomhed og det er til gavn for begge parter.

Hvad har du fået som du ikke forventede?

Det har været rigtig vigtigt for mig at Anne Marie hele vejen har sagt sin ærlige mening. Det har været en rigtig stor inspiration for mig, at se hvordan Anne Marie ærligt og professionelt siger ting højt som andre går og tænker, men ikke tør sige højt og gøre noget ved.

At ’italesætte’, sådan sagde Anne Marie ved et af de første teammøder, hvor jeg havde inviteret hende med som inspirator og mentor. ’Lad os tale om de ting der trænger sig på, de ligger alligevel ’her’ og ’rundt om os’ og fylder i vores bevidsthed. Det har jeg lært meget af! Lad os tale om de ting der ’er’ – det er faktisk mere vanskelig at vide de er der uden at tale om dem.

Vil du anbefale intojob til andre?

Jeg anbefaler ofte andre at tage kontakt til Anne Marie. Det er bekendte og venner der står uden job, eller er træt af det job de har haft i mange år. Mit mantra har jeg lært af Anne Marie:
Hvis du ikke har gjort op med dig selv hvad DU vil, så kan andre heller ikke hverken hjælpe dig, eller mærke hvad du brænder for. Så før du begynder at skrive din første ansøgning, så tag en snak med Anne Marie, for hun kan hjælpe dig med at blive klar over ’hvad du egentlig vil’. Det bedste eksempel er en tidligere kollega der søgte job efter 24 år det samme sted. Han havde været i et forløb hos Anne Marie og første job han søgte – det fik han! Kan det siges mere enkelt?

Anonym kvinde, mellemleder