Hjælp dine medarbejdere videre med
professionel karriererådgivning

Intensiv og individuel karriererådgivning med målrettet fokus på den aktuelle medarbejders behov har uvurderlig værdi. Både for virksomheder og medarbejdere.
Gjort rigtigt giver det virksomheden en tiltalende og menneskelig profil blandt blivende og opsagte medarbejdere hvis rådgivningen tager udgangspunkt i opsigelser. Og det sikrer den opsagte langt bedre fremtidsudsigter til hurtigt at komme i nyt job.

intojob tilbyder sparring og karriererådgivning i forbindelse med opsigelser, og klæder ledere på til at tackle den svære udfordring. Og vi tilbyder provokerende og inspirerende teamudvikling på både ledelses- og medarbejderniveau. Ikke to samarbejder er ens. Vi tager udgangspunkt i de forhold, der gør sig gældende i netop din virksomhed.

Outplacement
Vil du hjælpe opsagte medarbejdere videre og med samvittigheden i orden? Et outplacementforløb hos intojob er en struktureret proces, hvor vi hjælper den afskedigede med hurtigt at finde retning og komme i gang med målrettet jobsøgning.
Læs mere om Outplacement

1: 1 Karriererådgivning
Et intensivt og individuelt karriererådgivningsforløb, hvor din medarbejder får sin egen personlige karriererådgiver. Motivationsafklaring, bevidsthed om egne ressourcer og en kvalificeret strategi er basis for en meningsfuld og bæredygtig karriere.
Læs mere om 1:1 Karriererådgivning

KarriereWorkshops
Udfordrende og med garanti igangsættende live-workshops med en perfekt kombination af motiverende og inspirerende undervisning, gruppearbejde og konkret opgaveløsning.
Læs mere om KarriereWorkshops 

intojob’s onlineforløb: ”Sådan får du dit drømmejob”
Den billigste og mest fleksible måde at hjælpe din medarbejder gennem en hurtig jobafklaringsproces – og dermed måske den hurtigste vej til det næste job.
Læs mere om Online-forløb

Teamudvikling/Ledergruppeudvikling
Evnen til at arbejde optimalt og skabe synergi i et team afgøres af, hvor bevidste medlemmerne er om sig selv og hinanden. Løs konflikterne og skab fundamentet for endnu større resultater i dit team.
Læs mere om Teamudvikling/Ledergruppeudvikling

Personlighedstests
Vil du have personlighedstest på en medarbejder, er vi certificerede i flere karrieretest-værktøjer.
Læs mere om Personlighedstests

Vi arbejder i hele landet, og kommer altid gerne på besøg til et uforpligtende afklaringsmøde.
Ring i dag til Anne Marie Valentin – T. 3064 6013

Se, hvordan vi arbejder – HVORFOR?
Vil du vide, hvad der driver os? – OM INTOJOB

 

Comments are closed.

Facebook
Facebook
LinkedIn
MENU
*/